SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-03



Cum sa scapi de celulita!



Sunt sigur ca va aflati aici deoarece cautati orice modalitate de a scapa de aspectul oribil pe care il cauzeaza celulita pe picioarele, coapsele, fundul si chiar mainile dumneavoastra. Acest lucru ingrozitor cunoscut sub numele de celulita poate sa fie intalnit in cazul a 90% din femeile din intreaga lume. Adolescentele, femeile slabe si indiferent de culoarea acestora sunt afectat de aceasta conditie.

Celulita ar puterea de a afecta intreaga sectiune transversala, datorita faptului ca reprezinta doar grasime aflata imediat sub piele si preseaza si intinde tesutul conjunctiv. Toata lumea are celule de grasime, ce sunt compartimente mici formate din tesut conjunctiv.

Aspectul celulelor de grasime, in cazul femeilor, este asemenator formei unei fagure de miere, iar in momentul in care in interiorul acestuia creste cantitatea de grasime, compartimentele se umfla si cauzeaza neregularitati ale pielii. In cele mai multe cazuri barbatii scapa de „atacul” celulitei, datorita faptului ca tesutul conjuctiv al acestora este alcatuit din fibre pozitionate incrucisat ceea ce nu permite aparitia neregularitatilor pielii.

Celulita poate sa apara oricand in cazul femeilor, insa cu toate acestea se inrautateste odata cu inaintarea in varsta deoarece corpul sufera modificari. Pe masura ce organismul imbatraneste, pielea devine mai subtire si componentele tesutului conjunctiv se ingroasa. De asemenea femeile tind sa se ingrase odata cu inaintarea in varsta, iar rezultatul final al tuturor acestor modificari este faptul ca celulita devine mult mai vizibila.

Cu toate aceste informatii la dispozitia dumneavoastra, ar trebuii sa deveniti constiente ca celulita nu poate sa dispara printr-o simpla magie. Aspectul acesteia poate sa fie redus si asta ar trebuii sa urmariti si dumneavoastra. Reducerea poate sa fie facuta printr-o varietate de metode, pe care le vom discuta in cele ce urmeaza.

Cele mai bune metode pentru a scapa de celulita

Cel mai rau lucru cu privire la celulita este ca nu poate sa fie indepartata complet din corp. Cu toate acestea, sunt disponibile o serie de optiuni ce contribuie la reducerea aspectului inestetic al celulitei, chiar pana in punctul in care nu mai e vizibila.

Unele din aceste metode nu presupun o remediere rapida si necesita schimbari semnificative ale stilului de viata. Lucrul bun este ca aspectul general al celulitei este redus drastic si puteti spune ADIO picioarelor cu aspect de branza.

Cele mai importante metode pentru a scapa de celulita

Mai jos veti gasi cele mai importante optiuni atunci cand vine vorba de a scapa de celulita. Acestia ar trebuii sa fie primii pasi de care este indicat sa fiti constiente

Dieta – este primul lucru care trebuie schimbat, daca doriti sa scapati de cosmarul numit celulita.

Celulita este cauzata de grasimea care impinge tesutul conjunctiv al pielii. Asadar, in scopul de scapa de aceasta, cea mai buna optiune este sa incercati sa reduceti cantitatea de gasime ce se gaseste in corp. Dupa cum am spus si mai devreme, celulita nu va disparea niciodata complet, insa aspectul acesteia va fi redus semnificativ.

Mai multa mancare sanatoasa, mai putin fast-food – cea mai buna dieta pentru a va ajuta atat corpul cat si pielea este aceea care are continut scazut de acizi grasi si grasimi saturate. Aceste grasimi se gasesc in alimentele care va plac cel mai mult, insa sunt daunatoare pentru organismul dumneavoastra, precum fast-food si alimentele procesate.

Remedierea rapida a celulitei

Daca acestea pot sa fie eliminate din planul dietei si inlocuite cu fructe si legume proaspete, veti porni cu dreptul in procesul reducerii celulitei din corpul dumneavoastra. De asemenea este indicat sa evitati consumul de sucuri acidulate, alcool si grasimi saturate, spre exemplu untul.

Reduceti consumul total de grasimi si alegeti gasimile „sanatoase”, reprezentate de nuci sau carne usoara. Limitati aportul caloric zilnic la o cantitate sanatoasa si adecvata stilului dumneavoastra de viata

Apa – consumul suficient de apa este o parte din dieta indicata pentru a reduce aspectul celulitei. 8-10 pahare de apa per zi ar trebuii sa fie suficiente pentru a va hidrata organismul si a elimina toate toxinele.

Evitati alcoolul si tigarile – fumatul este daunator atat pentru organism cat si pentru piele deoarece fumul de tigara contine radicali care afecteaza peretii venelor si capilarelor. Rezultatul fiind aparitia celulitei.

Alcoolul este o toxina ce are abilitatea de a creste cantitatea de grasime din sange si astfel incetineste circulatia.

Exercitiile – combinarea exercitiilor zilnice cu o dieta adecvata reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a scapa de celulita. Cu ajutorul exercitiilor va veti mentine corpul in forma si sanatos si aveti posibilitatea sa pierdeti kilogramele in plus. Reducerea greutatii, duce la reducerea celulelor de grasime din corp, unul din principalii vinovati ai celulitei. Deci, in esenta, mai putina grasime inseamna mai putina celulita.

Efectuarea de exercitii timp de 30 de minute per zi reprezinta o modalitate foarte buna de a va mentine corpul in forma. O simpla plimbare sau mersul la sala sunt suficiente pentru a incepe procesul pierderii in greutate si de asemenea tonifierea pielii. Procesul metabolic va fi accelerat in timp ce cantitatea de celulita din corp va scadea semnificativ.

Tratamentul pielii – o alta modalitatea foarte buna pentru a scapa de celulita este tratamentul pielii, care poate fi facut printr-o varietate de procese.

Inainte de a face dus, este o idee buna sa va periati pielea – indepartarea celulelor moarte, stimularea limfei si fluxului de sange, precum si a cresterii de noi celule la suprafata pielii. Dupa ce ati facut dus, este indicat sa va clatiti cu apa rece pentru a va tonifia pielea.

Este de asemenea o idee buna sa apelati la un spa local care este specializat in tratamentul celulitic, deoarece foarte multe din aceste spa-uri dispun de o varietate de tratamente pentru a combate celulita. Cateva dintre cele mai populare metode sunt: drenaj limfatic, masaj anticelulitic si sculptatul corpului cu zgura. Toate acestea s-a dovedit ca imbunatatesc aspectul general al pielii.

Aceste tratamente ale pielii nu vor putea sa indeparteze in totalitate celulita, insa au capacitatea de a reduce umflaturile pielii si ajuta la stoparea deteriorarii pielii.

Alte metode bune pentru a scapa de celulita

Cremele anticelulitice – masajul – destul de putin oameni pretind ca masajul agresiv al tesutului este o modalitate foarte buna pentru a scapa de celulita. Acestia sustin faptul ca presiunea exercitata asupra pielii in timpul procedurii este suficient pentru a aplatiza depozitele de celulita.

Masajul anticelulitic, cum functioneaza?

In realitate, acest tratament are efecte doar temporar – reduce viziblitatea celulitei la nivelul pielii. Masajul distribuie celulele de grasime in zonele unde nu sunt umflaturi sau adancituri, insa celulele de grasime datorita carora apare celulita sunt tot acolo.

Masajul va  netezi temporar pielea, dar pentru a reduce aspectul semnificativ este nevoie de o schimbare radicala a stilului de viata (exercitii si dieta).

Pentru a incheia, celulita nu trebuie sa reprezinte o problema majora in viata dumneavoastra. Aceasta afecteaza, dupa cum am mai spus, majoritatea femeilor, chiar si pe cele slabe sau supermodele. Reducerea aspectului general al acesteia poate deveni o adevarata provocare insa o dieta adecvata combinata cu exercitii, poate sa rezolve problema.

Ce alimente favorizeaza aparitia celulitei

In cazul in care, obiectivul dumneavoastra este un organism sanatos, odata cu trecerea timpului, cantitatea de celulita va fi redusa. Cu cat pierderea in greutate va fi mai accentuata si va creste tonusul organismului, cu atat va fi mai putin remarcabila celulita.


Vizualizari: 274


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting