SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-03



Top 10 produse anticelulita!



Exista un milion de produse destinate celulite, disponibile pe piata si toate pretind ca scapa in totalitate de celulita sau reduc semnificativ aspectul acesteia – chiar pana in punctul in care nu se va mai observa. Insa rezultatele utilizarii acestor produse vor varia, unele vor functiona oarecum in timp ce alte vor reprezenta doar o simpla risipa de bani.

Pentru inceput trebuie sa fiti constiente de faptul ca nici unul dintre aceste produse nu are capacitatea de a trata in totalitate celulita, deoarece aceasta nu dispare. Produsele despre care urmeaza sa vorbim in acest articol s-au dovedit a fi foarte eficiente in reducerea viziblitatii celulitei de pe corpul clientelor. Unele au apela la ajutorul combinat a mai multor produse pentru a obtine beneficiile maxime.

1. Neutrogena Anti-Cellulite Treatment, Retinol Formula

Atunci cand vine vorba de a masca aspectul inestetic al celulitei majoritatea femeilor au ajuns la concluzia ca utilizarea acestui tratament este cel mai eficient mod. Aceasta crema a fost testata de catre dermatologi si contine Retinol, una dintre cele mai pure tipuri de vitamina A disponibile pe piata. Se crede ca, continutul ridicat de Retinol si prezenta algelor in compozitia cremei favorizeaza absorbtia acesteia in stratul de piele ceea ce duce la imbunatatirea fermitatii si elasticitatii.

Neutrogena Anti-Cellulite Treatment

 

 2. Nivea Goodbye Cellulite – Dual Pack Program

Cel mai probabil ati vazut deja reclama pe toate posturile de televiziune. Acesta este un produs anticelulitic foarte eficient care va reduce aspectul acestia pe corpul dumneavoastra. Nu va indeparta celulita, insa exista un motiv pentru care se situeaza pe locul 2 in lista. Foarte multe femei sunt de acord cu afirmatia ca acesta crema/gel impreuna cu suplimentele sale sunt perfecte pentru reducerea vizibilitatii celulitei. Suplimentele se utilizeaza pentru a creste viteza procesul metabolic, o etapa care daca va fi combinata cu un program adecvat de exercitii poate sa aiba efecte pozitive asupra greutatii dumneavoastra.

Nivea Goodbye Cellulite

 

 3. Pantaloni scurti anti-celulitici, bio si ceramici (Delfin Spa Bio Ceramic Anti-Cellulite Shorts)

Atunci cand am auzit prima data de acesti pantaloni anticelulitici, primul lucru care mi-a venit in minte a fost ca e inca un truct ieftin pentru persoanele care au celulita, un vis ce nu va deveni realitate. Cu toate acestea, perceptia mea s-a schimbat in totalitate atunci cand am fost pus fata in fata cu rezultatele pe care acesti pantaloni le ofera clientilor.

Daca veti utiliza pantalonii impreuna cu un set de exercitii zilnice adecvate veti avea sansa sa minimalizati aspectul neplacut al celulitei. Celulele celulitei sunt distruse cu ajutorul caldurii pe care acesti pantaloni o genereaza, un proces prielnic revitalizarii tesuturilor si imbunatatirii circulatiei. Pantalonii ofera, de asemenea, rezultate foarte bune atunci cand sunt utilizati impreuna cu cremele anticelulitice, deoarece ofera posibilitatea cremelor sa fie absorbite cat mai adanc in piele.

 

 4. Solutia Celulitei: un program medical pentru indepartarea nodulilor, umflaturilor, adanciturilor si vergeturilor de Howard Murad (The Cellulite Solution)

Daca ar exista o biblie a celulitei aceea ar fi Solutia Celulitei. Aceasta carte a fost scris de catre domnul doctor Murad si va ofera un program simplu, compus din trei pasi foarte efectiv in reducerea aspectului inestetic al celulitei de pe corpul dumneavoastra. Dr. Murad ofera cititorilor exemplul unei nutritii adecvate, prezinta in detaliu schimbarile necesare stilului dumneavoastra de viata si ofera foarte multe tratamente tropicale ce pot fi utilizate impreuna pentru a indeparta celulita sau apreveni aparitia acesteia.

 

 5. Celluthin – o crema tropicala de reducere a celulitei cu 2% aminofilina

Pe piata exista foarte multe creme anticelulite si toate pretind acelasi lucru: indepartarea celulitei. Dar daca toate aceste creme sunt eficiente de ce numai cateva ajung in top 10? Motivul principal se datoreaza faptului ca doar cateva dintre acestea functioneaza cu adevarat. Celluthin este una dintre acele creme care au capacitatea de a reduce eficient vizibilitatea celulitei pe corpul dumneavoastra.

Celluthin este eficienta deoarece transmite un ingredient activ: aminofilina in celulele de gasime ale corpului. Odata ce aminofilina patrunde in celule de grasime, acestea devin rezistente la acizi grasi ce se leaga de ele. Atunci cand cantitatea de acizi grasi legati de aceste celule creste este mult mai greu sa slabiti in acea zona. Celluthin nu permite ca acest lucru sa se intampla, iar lipsa de grasime este in fond lipsa de celulita.

Cellulthin

 6. Brantul SmartSole anticelulitic (SmartSole Anti-Cellulite Insoles)

Brantul SmartSole anticelulitic este inovativ si functioneaza eficient atunci cand vine vorba de reducerea aspectului inestetic al celulitei de pe corpul dumneavoastra, in special in zona picioarelor si feselor. Brantul transforma papuci intr-un aparat de antrenament ce reduce celulita si varicele, tonifiaza muschi, mareste viteza circulatiei, imbunatateste postura corpului si va ajuta sa scapati de durerea de spate. Aceste brandturi functioneaza eficient si va ofera, in acelasi timp, un antrenament foarte bun pentru organism. In concluzie daca sunteti interesat sa incercati ceva diferit si nu doar banalele antrenamente de la sala brandturile anticelulitice reprezinta cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

SmartSole Anti-Cellulite Insoles

 

 7. Dincolo de Celulita de Nicole Ronsard (Beyond Cellulite by Nicole Ronsard)

Autoarea cartii Dincolo de Celulita, Nicole Ronsard, a scris prima carte despre celulita. Dupa 20 de ani aceasta revine cu un ghid actualizat ce este orientat spre eliminarea celulitei. Cartea se concentreaza atat pe modul corect de alimentatie, ce include legume, fructe si cereale cat si pe beneficiile unui antrenament adecvat. Aceasta pune la dispozitia dumneavoastra diferite tipuri de retete, perfecte pentru un organism sanatatos dar si pentru reducerea eficienta a vizibilitatii celulitei.

Beyond Cellulite

 

 8. Nivea Body Good-Bye Cellulite Patches

Acesta este un produs oarecum similar cu Nivea Goodbye Cellulite, situat pe locul 2, singurele diferente intre cele doua fiind disponibilitatea acestuia sub forma de patch-uri si o formulare diferita. Patch-uri sunt cea mai noua inovatie de la Nivea si principalul beneficiu oferit de catre acestea este reprezentat de faptul ca acestea elibereaza in mod continuu L-Carnitina in partea afectat a corpului.

L-Carnitina actioneaza foarte repede si a fost dezvoltata pentru a lupta eficient cu aspectul inestetic al celulitei. Aceasta este un compus ce poate fi gasit in mod natural in piele si e responsabila de transformarea grasimii in energie. Dupa doar cateva saptamani de utilizare, au fost observate diferente semnificate ale aspectului celulitei pe diferite regiuni ale corpului, precum coapse, stomac si fese.

 9. Oligo DX Cellulite Reducing Gel

Majoritatea cremelor anticelulitice sustin faptul ca pot indeparta eficient si chiar in totalitate celulita, insa cele mai multe reprezinta drumul spre dezamagire al consumatoarelor. Cele mai bune creme in acest domeniu sunt prezent in acest top 10, iar una dintre ele este Oligo DX Cellulite Reducing. Acest gel a fost produs in urma unor studii clinice si a unei cercetari farmaceutice amanuntite fiind capabil sa reduca eficient aspectul inestetic al pielii, ce se datoreaza celulitei, precum si umflaturile si alveolele prezente la nivelul acesteia.

Oligo DX Cellulite Reducing

 

 10. Suplimente dietetice „Body Care Firm and Tone”

Dr. Murad, cel care a scris Cellulite Solution, si-a indreptat atentia si asupra unui pachet de suplimente dietetice cunoscute sunt numele de „Body Care Firm and Tone”. Acest produs este perfect pentru tratamentul vergeturilor si a celulitei. Pachetul contine diferite pastile, fiecare servind pentru un scop specific: antioxidanti, multivitamine, acizi grasi si multe alte suplimente care incearca impreuna sa previna deteriorarea celulelor si aparitia problemelor asociate cu tesutul conjunctiv. Aceste suplimente pot de asemenea sa incurajeze aspecul mult mai fin al pielii, ce este asociat in mod direct cu reducerea celulitei.


Vizualizari: 274


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting