SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-09-23



Diete pentru slabit, Esecul dietelor!



Te-ai întrebat vreodată de ce toate dietele pe care le-ai încercat au fost un total eşec? Nu reuşeşti să îţi îndeplineşti obiectivele deoarece identifici greşit problemele. Dietele se concentrează pe tratarea unui simptom (depunerea de grăsimi) şi nu pe ceea ce are nevoie corpul tău pentru a menţine greutatea. De aceea după orice dietă în care slăbeşti, rezultate dispar foarte repede, iar tu rămâni mereu cu întrebarea: “este din cauză că nu am voinţă?”. Răspunsul este NU!

Ai auzit vreodată fraza “totul se întâmpla în mintea ta” ? Ei bine să ştii că este adevărată. Consumul excesiv de alimente este rezultatul lipsei de neurotransmiţători în creier. Atunci când există un dezechilibru şi neurotransmiţătorii lipsesc organismul tău încearcă să înlocuiască acea lipsă cu altceva….cum sunt alimentele. De obicei problema este că nu consumi alimentele potrivite pentru a aduce nivelul de neurotransmiţători în punctul în care nu vei mai şimţii nevoia să mănânci excesiv.

Mulţi oameni care încearcă să slăbească încep diete pe care nu reuşesc să le termine. Aceştia nu fac faţă stresului la care sunt expuşi şi consideră că reprezintă prea mult pentru ei. De ce? Răspunsul este simplu: organismul primeşte datorită unor alimente precum laptele, brânza şi alte produse lactate consumate zilnic, substanţele nutritive de care au nevoie celulele pentru menţinerea  neurotransmiţătorilor la un nivel normal. Atunci când eşti la dietă elimini produsele lactate din meniu fără să realizezi că elimini alimentele de care are nevoie metabolismul tău pentru a nu elibera hormonii stresului în organism.

Anumiţi aminoacizi asigură aportul de substanţe nutritive pierdute din cauză abţinerii în timpul dietelor de diverse alimente. Acest ajutor reconstruieşte balanţa nutriţională din creierul tău, dar aminoacizi nu trebuie să nu depăşească bariera spre sângele din creier sau să ajungă în ţesutul muscular. Cromul este cel care te va ajută să eviţi aceste probleme, sporind de asemenea şi efectul insulinei în cazul persoanelor diabetice.

Vitamine, minerale şi aminoacizi soluţionează deficienţele ce apar în timpul unei diete neadecvate sau dacă te înfometezi. Consumă alimentele ce sunt bune pentru creierul şi organismul tău, nu cele ce sunt bune la gust.


Vizualizari: 274


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting