SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-03



Nu rata micul dejun daca vrei sa slabesti!



In fiecare dimineata totul se desfasoara foarte rapid si timpul parca nu ne mai ajunge. Te grabesti sa faci dus, sa ajungi la timp la servici, incat nu mai ai timp si de micul dejun, deoarece ai senzatia ca nu iti este foame in acel moment al zilei sau ca trebuie sa slabesti. Ceea ce trebuie sa realizezi este ca, eliminand micul dejun din rutina ta zilnica iti pui in pericol sanatatea dar si talia.

Exista o serie de motive bune pentru care este bine sa nu sari peste micul dejun. Pentru inceput, chiar actul in sine de a manca la micul dejun poate accelera metabolismul tau, lucru care este critic in lupta ta de a pierde in greutate.
Micul dejun este, prin urmare foarte important pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra generala. Sarind peste micul dejun te va face sa mananci mai mult la pranz. Cercetarile au demonstrat ca majoritatea persoanelor care au slabit urmand o dieta, nu au sarit niciodata peste micul dejun. Micul dejun trebuie sa fie bogat in fibre si sa contina multe vitamine si minerale.

Un lucru care trebuie evitat la micul dejun, este acela de a consuma produse bogate in zahar, deoarece chiar daca o astfel de masa poate ridica nivelul de energie, el va fi doar temporar, iar dupa cateva ore va scadea din nou. Intotdeauna este bine sa mananci ceva chiar daca este putin, dar este mai bine decat sa nu mananci nimic, insa trebuie sa aveti grija in alegerea alimentelor.

La prima vedere se pare ca nu exista nici un dezavantaj de a manca micul dejun, dar cu toate acestea unii oameni mananca micul dejun iar pe urma sar peste pranz si cina. Acest lucru nu reprezinta o abordare sanatoasa. In scopul de a fi cat mai eficient, corpul tau are nevoie de mese regulate in fiecare zi.

Cheia pentru a incepe in ati face un obicei sanatos de a manca micul dejun este intotdeauna perseverenta. Trebuie sa te asiguri ca mananci ceva in fiecare dimineata si ca iti faci timp sa stai la masa cand mananci. Incearca sa iti programezi micul dejun din timp, ceea ce va insemna ca ai facut o prioritate din micul tau dejun.

Daca urmati aceasta formula veti duce un stil mai sanatos de viata si veti putea pierde mai usor in greutate.


Vizualizari: 274


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting