SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-03



Cerealele integrale!



Daca as putea alege un singur complex de bio glucide pentru un program de slabire, acesta ar fi! Cerealele integrale, precum fulgii de ovaz sunt parctic singurul carbohidrat alimentar pe care in proportie de 100% il consuma  toti sportivi cel putin la o masa pe zi.

De ce sunt cerealele integrale atat de sanatoase? Deoarece , acestea au o balanta perfecta intre carbohidrati, proteine si grasimile necesare corpului. O jumate de cana contine 3 grame de grasime, 27 grame de carbohidrati si 5 grame de proteine, astfel are un indice glicemic foarte scazut, care in combinatie cu prezenta proteinelor si grasimilor determina o viteza de eliberare a carbohidratilor mica – exact ceea ce ai nevoie atunci cand doresti sa devii mai suplu.

Fii atent sa alegi intotdeauna cereale 100% naturale, le gasesti astfel in batoane simple (exemplu cele de la Activ Bar Rommac),in biscuti cu cereale si asa mai departe. Nu cumpara produsele ce contin cereale doar ca aroma sau sunt indulcite, deoarece acestea nu sunt deloc indicate intr-un program dietetic sau nutritionist.

Cerealele integrale, cum e exemplul de mai sus (fulgii de ovaz) au gust foarte bun daca sunt preparate cu sos de mere si scortisoara, acestea fiind produse naturale ce nu contin zahar. Poti de asemenea sa incerci la masa de dimineata o combinatie intre cereale integrale cu bucati de nuci zdrobite, sau diferite fructe uscate – musli.  Vei adauga in acest mod pranzului tau putina aroma si plusul de grasimi de care corpul are nevoie zi de zi.

Exista o multime seminte in familia cerealelor integrale, astfel pentru un meniu diversificat puteti alege produse din orz, grau, secara, tarate de ovaz sau o combinatie intre toate acestea.


Vizualizari: 274


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting