SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: mari_mar
Data adaugarii: 2012-12-02



O dieta pentru a slabi mai usor!



Cu totii cautam dieta minune care sa ne topeasca kilogramele in plus cat ai zice “peste”. Imi pare foarte rau sa va daram un vis atat de frumos dar, dieta minune nu exista.

Ca sa nu va las prada unei disperari crunte, am sa va ofer o solutie: dieta de 5+2 zile. Daca urmati aceasta dieta impreuna cu exercitii fizice regulate, veti vedea cum kilogramele in plus isi vor lua zborul.

Trebuie sa urmati cu sfintenie urmatoarele reguli: beti zilnic 2-3 litri de apa plata, ceaiuri naturale fara zahar, cafea – maxim 1-2 cani pe zi neindulcita.

 

Dieta este alcatuita din meniuri diferite pe durata celor 5 zile. Astfel:

  • Ziua 1 din dieta – ziua de legume – Conopida,sfecla rosie, morcov, fasole verde, gulii, ardei, praz, rosii. Aceste legume trebuie consumate la mesele din prima zi sub forma de salate sau fierte pe aburi. Puteti manca orice cantitate doriti, cu conditia sa nu adaugati altceva la meniu. La salate adaugati suc de lamaie si puteti adauga si iaurt.
  • Ziua 2 din dieta – ziua de fructe – Trebuie sa consumati 2 kg de fructe impartite in portii mici de-a lungul intregii zile. Puteti manca aproape orice tip de fructe, mai putin bananele si fructele bogate in amidon
  • Ziua 3 a dietei – ziua cu orez si legume – Mancati 3 portii de orez fiert de-a lungul intregii zile (cate 150 g orez fara sare, simplu sau cu verdeturi ori legume). Ca si gustari, puteti manca salate de legume crude: telina, ardei, rosii etc. (preparate fara sare sau ulei, numai cu iaurt sau lamaie).
  • Ziua 4 a dietei – ziua cu lactate – De-a lungul intregii zile trebuie sa conusmati maxim 3 litri de lapte, lapte acru si chefir.
  • Ultima zi a dietei – ziua de sucuri naturale – Intreaga zi trebuie sa beti numai sucuri naturale, proaspat stoarse din fructe proaspete bineinteles.

Pentru alimentarea organismului cu necesarul de minerale, carbohidrati, proteine si fibre, in urmatoarele  doua zile puteti consuma, carne usoara (vita, peste sau piept de pui fara piele), paste fainoase sau cereale si una doua felii de paine neagra sau de secara, preferabil prajite. Atentie insa la cantitati! Nu trebuie sub nicio forma sa va imbuibati pentru ca veti pune inapoi foarte repede cele 5 kilograme pierdute in timpul dietei.

Repetarea acestui ciclu de 5+2 zile de cel putin 4 ori va face minuni pentru dieta dvs. Trebuie insa sa fiti atente sa nu va dezechilibrati metabolismul si organismul.

 


Vizualizari: 275


Comentarii:


Adaugat de: alina
Data adaugarii: 2012-12-04

Trebuie de incercat...

Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-04

atunci sa incercam impreuna... ;)




LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting