SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-04



Fii activ de dimineata!



Dacă aÅŸ fi nevoită să aleg un singur factor important pentru ca programele de exerciÅ£ii sau de ardere a grăsimilor să aibă succes, acesta ar fi : activitatea de dimineaţă…în fiecare dimineaţă! Este necesar să faci cel puÅ£in unul sau două exerciÅ£ii în fiecare dimineaţă, dacă programul nu îÅ£i permite să te antrenezi cel puÅ£in 30 de minute. De ce activitatea de dimineaÅ£a?

  1. Peste 90 % din persoanele care fac exerciÅ£ii consecvent, fac acest lucru dimineaÅ£a. Dacă doreÅŸti să fii perseverent în ceea ce priveÅŸte antrenamentul, ÅŸansele vor fi în favoarea ta dacă vei începe să faci exerciÅ£ile dimineaţă.
  2. ExerciÅ£iile de dimineaţă îÅ£i “pornesc” metabolismul ÅŸi îl menÅ£in aÅŸa câteva ore, uneori chiar până la 24 de ore ceea ce înseamnă că vei arde mai multe calorii pe tot parcursul zilei.
  3. Dacă faci exerciÅ£ii dimineaÅ£a vei fi plin de energie toată ziua. Personal mă simt foarte diferit ÅŸi fără chef de viaţă în zile când nu am timp să fac antrenamentul de dimineaţă.
  4. MulÅ£i oameni au descoperit că activitatea de dimineaţă le reglează apetitul alimentar pe tot parcursul zilei, nu mai simt aÅŸa de des senzaÅ£ia de foame ÅŸi fac alegeri mai bune în ceea ce priveÅŸte alimentele pe care le consumă.
  5. Te vei trezi aproximativ la aceaÅŸi oră zilnic, astfel sistemul endocrin ÅŸi ritmul cicardian al corpului tău se vor ajusta ÅŸi din punct de vedere psihologic lucrurile se vor schimba în bine.
  6. Va fi mult mai uÅŸor să te trezeÅŸti dimineaÅ£a. Atunci când te trezeÅŸti la ore diferite organismul tău este confuz ÅŸi nu este niciodată “pregătit” să se trezească.
  7. Studiile au demonstrat că exerciÅ£iile cresc vigilenÅ£a mentală, cu o durată în medie de 4 până la 10 ore după fiecare antrenament.
  8. Antrenamentul de dimineaţă te va asigura că nu vei fi nevoit să renunÅ£i la exerciÅ£ii datorită programului încarcat de peste zi. În zilele stresante, exerciÅ£iile de obicei ocupă un loc secundar.
  9. Poate să fie dificil să găseÅŸti timp pentru exerciÅ£ii în timpul zilei, de aceea dacă te trezeÅŸti cu 30 -60 de minute mai devreme problema va fi rezolvată. Studiile au demonstrat că oamenii care fac exerciÅ£ii regulat dorm mult mai bine.
  10. Te vei ÅŸimÅ£i foarte bine. Încearcă!


Vizualizari: 274


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting