SFATURIDIETEANTICELULITAALIMENTATIAEXERCITII


Vineri, Septembrie 20 2024



CATEGORII:




ULTIMILE ARTICOLE:


6 cine delicioase pe care le prepari în 12 minute!

Jos sunca, sus fundul!

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine!

Exercitii fizice pentru un corp de supermodel!

Exercitii pentru un corp mai ferm!



ARHIVA CU ARTICOLE:






Adaugat de: admin
Data adaugarii: 2012-12-03



Dieta cu limonada sau dieta Beyonce!



Dieta de slabit cu limonada sau dieta Beyonce – Ce este in esenta dieta cu limonada?

Dieta cu limonada are peste 50 de ani vechime, insa popularitatea acesteia a crescut abia dupa ce Beyonce a anuntat public ca a slabit pana la 10 kg, utilizand aceasta dieta, inainte de filmul Dreamgirls. La inceput dieta a fost destinata programelor de dezintoxicare sau pierdere rapida in greutate, precum si pentru perioadele de post de peste an, avand drept principal obiectiv eliminarea toxinelor si deseurilor interne aduse de catre „dietele improprii, lipsa exercitiilor si atitudinii mentale negative”.

Planul sever al dietei cu limonada consta in nimic mai mult decat amestec de suc de lamaie si se presupune ca va ajuta „sa pierdeti in greutate pana la 10 kg, sa aratati mai tanara, va curata corpul de toxine si deseuri interne si va mareste nivelul de energie in 10 zile”

Pierderea kg in plus este inevitabila in momentul in care nu mai mancati sau beti decat foarte putine calorii, insa acest tip de dieta poate de asemenea sa fie foarte periculoasa pentru sanatatea dumneavoastra. Nutritionistii atrag atentia asupra faptuli ca acest plan dietetic este deficient in toate substantele nutritive esentiale: calorii, vitamine, minerale, proteine, carbohidrati, fibre si grasimi.

Exercitiile nu sunt prescrise in programul dietei cu limonada, cel mai probabil din cauza ca activitatea psihica ar fi dificila in timpul unei diete de infometare.

Ce puteti sa mancati in timpul dietei cu limonada?

Nu este permis consumul a nici unui tip de aliment solid sau al oricarui alt tip de supliment, aveti voie sa consumati doar „elixirul” dietei pentru a va mentine hidratata. Planul va indica sa beti 6 sau chiar mai multe portii de limonada pe zi, iar alternativa este reprezentat de „apa sarata” preparata din doua lingurite de sare amestecate cu un litru de apa dimineata si un ceai laxativ preparat din plante, in caz ca aveti nevoie.

O singura portie de „elixir” este compusa din:

  • § 2 linguri de suc de lamaie proaspat stors
  • § 2 linguri de sirop de artar ecologic – clasa B
  • § ½ lingurite de piper cayenne
  • § 280 grame apa filtrata

Dupa urmarea acestui „fast” timp de 4-14 zile, este indicat sa incepeti incet consumul de alimente solide, pornind de la alimente precum supa de legume si continuand cu fructe si legume.

Cum functioneaza dieta cu limonada?

Veti pierde in greutate utilizand dieta cu limonada deoarece programul acesteia creeaza un deficit caloric major. Dar exista sanse, ca ceea ce pierdeti de fapt sa nu fie kilogramele in plus ci apa si muschi. Pe parcursul dietei este posibil sa aveti senzatie de foame, dureri de cap, oboseala, ameteli, diaree, inertie, greata sau chiar constipatie.

Dieta cu limonada trebuie „sa va elibereze corpul de deseurile acumulate de-a lungul anilor in doar 10 zile, in timp ce energia dumneavoastra creste.”

Totusi, expertii evidentiaza faptul ca ficatul a detoxificat deja corpul si mai mult de atat, nu exista dovezi medicale ca dietele rapide de „curatare” va scapa cu adevar de excesul de toxine acumulate in timp. Expertii contesta, de asemenea, si capacitatea dietei cu limonada – bazata pe o bautura saraca in calorii de a va furniza suficienta energie pentru asigurarea unui proces metabolic normal , sa nu mai vorbim de asigurarea unei stari energice.

Planurile de curatare nu sunt recomandate pentru nimeni fiindca nu exista nici o dovada ca prin purificarea corpului veti reusi sa va imbunatatiti sanatatea sau sa pierdeti in greutate. Continuati sa cautati programe dietetice care sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata si care va asigura rezultate pe term lung.

Dieta pentru slabit cu sirop de artar (dieta Beyonce)

In momentul in care o ocazie speciala necesita „suplete rapida”, prelungiti antrenamentul fizic si micsorati numarul de calorii ingerate zilnic cu ajutorul unei diete sanatoase si bine balantata. Pierderea rapida in greutate nu dureaza, in cele mai multe cazuri kilogramele date jos se intorc impreuna cu un plus vizibil.


Vizualizari: 275


Comentarii:





LASATI UN COMENTARIU:


Introduceti suma corecta:



SFATURI DIETE ANTICELULITA ALIMENTATIA EXERCITII Copyright 2012 LifeStyle, ALL RIGHTS RESERVED
Free Web Hosting